nobilia-konyha videók
Tekintse meg a nobilia-konyha konyhák videóit.
Kiállítások
Évente egyszer legalább képviselni szoktuk magunkat nevesebb kiállításokon. 2012-ben a Konyhakiállításon Kitchen First Díjat nyertünk. Ezeknek a képeit-videóit tekintheti itt meg
2015 Konyhatrend
Két megtéveszthetetlen csoportra lehet osztani a 2014-es Konyhatrendet. “Letisztult Élvezet” és “Egy Szín Megfűszerezheti Konyhánkat!” Még mindig divat a Minimál!
nobilia-konyha, Minőségi Konyhabútor Németországból, Jó Ár-Érték Arány!
 

Konyha kompetencia, minőség Németországból, tökéletes feldolgozása, személyre szabott ügyfélszolgálat és jó ár-érték arány a nobilia-konyha sikeresség titka. Az értékesítési mutatója, több mint 743.000.000 euró és mintegy 1960 alkalmazott, nobilia-konyha a legnagyobb beépített konyhabútor gyártó Németországban. A két gyár kelet-vesztfáliai Verl gróf között a legmodernebb gyártási és termelési helyszínek konyhabútor Európában. Majdnem minden harmadik eladott konyha Németországban egy nobilia-konyha konyha. A kiviteli kvóta mértéke 35%. nobilia-konyha írja elő a legszigorúbb minőségi előírást a termékeire. Több mint 2000 konyha hagyja el a gyárat minden nap. Ez azonos az évente 455.400 konyhával - vagy másképp fogalmazva: kb. 4.600.000 egységet. Minden nobilia-konyha konyha egyedi - egyedileg tervezett és gyártott magas fokon automatizált gépeken készült. A nobilia-konyha széles spektrumot kínál stílusokat illetően. A modern, trendy, klasszikus és időtlen keresztül a Földközi-stílusú villák - nobilia-konyha konyhák fedezésére mintegy 80 százaléka a piacon. Biztosan Ön is megtalálja majd a lakásához, házához leginkább illeszkedő stílusut!

Tekintse meg a nobilia-konyha Képgalériát!

 
Minden gyönyörűen működik !
Nyilvánvalónak kéne lennie, hogy ha veszünk egy új konyhát, mindennek praktikusan-ergonómiának megfelelően kellene működnie, öröm legyen használni akár évekig is! Nagyon fontos a jó Tervezés és Minőség! Minőségi szerkezetek használata! A nobilia-konyha ezt a hátteret is biztosítja otthonába! Rengeteg tesztet végeznek belsőszerkezeteken főleg teherbírás céljából, anyagokon pedig UV fény ill. különböző gőz hatásokra, amik érhetik az anyagokat egy átlagos konyha használatánál.

5 év Garnciát biztosít Önnek a nobilia-konyha!

 
Minőségi bútorok gyártása
 

3D lepattintható kivetőpánt, teljesen fém!

  • Háromdimenziós, precíz beállítási lehetőségek
  • Mélységbeállítás excenteres csavarral
  • 110 °-os nyitási szög
  • Sarok szekrényeken 170 °-os nyitási szög!
  • Clip rögzítés, összeszerelés és szétszerelés a alaplemezről szerszám nélkül!

Polcok

  • Mindkét oldala melamin bevonatú
  • Eleje bevont szegéllyel PP anyag
  • Élek zárt körben
  • Műanyag/fém polc a biztonsági funkció a gyerekeknek, nagy teherbírású DIN. Zuhanás vagy kicsúszás lehetetlen